Poklon štap sa "satelitskim modemom"

Ideja izvornog dara sazrijevala je već duže vrijeme. Ali istodobno, postojala je želja da se eliminiraju mali financijski troškovi i posveti manje vremena samom procesu proizvodnje. Rezultat je premašio očekivanja. I ne toliko izgled, već i mogućnost davanja u opisu, fantastična svojstva. Izvana, ovaj zanat izgleda kao štos USB kabela (što u principu i jest). Ali kada ga povežete s računalom, korisniku je na raspolaganju nekoliko gigabajta memorije. Na pitanje: "Što je ovo"? Postoji nekoliko opcija odgovora, od kojih je najoriginalnija - "Ovo je modul za komunikaciju s virtualnom pohranom na Internetu, u koji je integriran satelitski modem." Kao dokaz tome može se pokazati na raščupani kraj kabela. Kako smiješno zvuči, ali oni vjeruju u to:
• Djeca ispod 12-13 godina.
• Plavuše.
• Autohtoni stanovnici srednje Azije i Kavkaza.
• I svi ostali koji su loše radili u školi.
Sada krenimo. Trebat će nam:
• Flash pogon. Ali prikladan je samo minijaturni, u kojem je priključak veći od kućišta.
• USB kabel (muški).
• Oštar nož (po mogućnosti britva).
• Sekundarno ljepilo.
• Datoteka (radiće i mala datoteka).

Lukom odrežemo 10 centimetara kabela i uklonimo bljeskalicu iz paketa.

Iz flash pogona uklonite svu plastičnu školjku i pažljivo izrežite USB priključak duž linije lemljenja s obje strane.

Do kraja se ne smije rezati. Sama žica slobodno ide u zaobljenom dijelu. Zatim uklanjamo metalni dio USB priključka iz školjke i rastavljamo ga.

Da biste rastavljali, potrebno je na početku vrpce otkopčati dva zuba i lagano otrgnuti oštrim vrhom noža. Zglobova ljepila više nema. Imajte na umu da postoje dvije mikro zasunne strane. Prilikom sastavljanja korisni su za referencu. U ovom trenutku, možda će biti primamljivo staviti rastavljeni flash pogon izravno u ovaj plastični kovčeg. Moguće je, ali samo će zanat biti "ušiven bijelim niti". Postoje dva razloga za to:
1. Premali dio flash pogona bit će u kućištu USB porta. Čak i ako koristite dobro ljepilo, tada će se dovoljno brzo cijela struktura slomiti.
2. Prazan dio USB priključka snažno će odavati lažnost cijelog proizvoda.
I zato nećemo odstupiti od planiranog plana i rastaviti flash pogon. Nema ljepljivih spojeva, ali vrlo čvrsto sjedi u metalnom kućištu. Trebat će malo napora da se izdvoji. Kao rezultat toga, pojavljuju se sadržaji.

Ovo nije samo sama flash kartica, već i podloga s gornjim brtvama. U ovoj fazi trebali biste napraviti jednu zamjenu, što će gotovom proizvodu pružiti veliku realizam. Trebate gornju brtvu, zamijenite je bijelom oblogom s USB kabela.

Postoje dva razloga za to:
1. Bijela obloga puno bolje fiksira cijelu strukturu, jer se cijelom površinom drži u tijelu (nativna brtva ima profil u obliku slova L).
2. Nakon sklapanja izgleda organsko.
Sada je sve spremno i možete započeti s montažom.

Ako je potrebno, bijelu oblogu treba malo izrezati.

Zatim nježno gurnite cijelu strukturu u metalni dio USB priključka.

U sljedećoj fazi potrebno je prisustvo datoteke (datoteke). Činjenica je da je metalni dio USB flash pogona duži od istog dijela USB ulaza.

A za pričvršćivanje proizvoda potrebno je da bočni mikro-zasun ulazi u sjedala. Razlika u duljini nije velika - 1-1,5 mm., I moraju se ukloniti s datotekom. A sada su ugrađeni svi strukturni elementi.

Pažljivo spojite metalne dijelove proizvoda i stegnite dva zuba na početku kabela.

Provjerite prednju stranu flash pogona. Ne bi trebao izlaziti izvan USB priključka.

Uvlačeći kabel, uvlačimo metalni dio u izrezani PVC kofer.

Podmažite ljepilom i čvrsto stisnite proizvod. Dopustite da vam dam neki savjet. Kad jedan dio pritisnete na drugi, držite ih kroz plastičnu vrećicu. U slučaju da ljepilo izađe, prsti se neće lijepiti za tijelo. U finalu biste trebali rezati kabel, ostavljajući 5-7 cm. I otpustite njegov kraj.

Tako će izvorni bljesak voziti sa "satelitskim sučeljem" izgledat u priključnici za PC.