Crocheted Tank Top

Divna topla jakna bez rukava napravljena je od debelih niti. Kukirao sam vrlo brzo kukom N8 veličine 46-48. Zatim sam nametnula puno cvjetnih volumetrijskih motiva i ušivena na prednjoj strani proizvoda dodajući gustu nit.

5 košulja crne i jedna nit mliječne pređe otišle su u pletene jakne bez rukava.

Počinjemo pletenje leđa s setom od 35 petlji i pletemo s s / sn do razine rukavca od 15 reda. Zatim uklanjamo 5 petlji sa svake strane i pletemo dalje 12 reda. Oblikujemo vrat, pletivajući od svakog ruba 7 petlji od 2 reda, ostavljajući netaknuto područje u središtu. Pletemo i prednje polovice, samo biramo 18 petlji. Dijelove šivajte crnom niti preko ruba tako da krajevi stražnjice budu u dodiru jedan s drugim. Pletena je vrlo gusta.

Pletemo nekoliko listova. Da bismo to učinili, sakupljamo 12-15 zračnih petlji, a zatim pletemo 8-10 s / s u suprotnom smjeru, bez zatvaranja u jednom smjeru. Vraćajući se natrag, zatvaramo dvije petlje. To isto radimo i na drugoj strani vojne jedinice.

Bujni cvijet odgovara ovako: skupljamo 6 v / p, spajamo. Zatim pletivamo rapport 6 puta: 2 visoka / niska, bujni stupac od 6-8 pređe, 2 visok / nizak, a u sredini stupac za spajanje.

Ovo je motiv posta. Skupljamo 6 v / n, povezujemo u krug i pletemo 12 s / bn u njega. Zatim u svaku s / bn pletemo poštanski stup.

Vrlo lijep element, veselo visi dok hodate. Pletemo lanac od 10, 15 i 20 in / p, odvojeno. U svaki high-end pletivamo 3 s / sn, a zatim svaku s / sn za ljepotu vežemo kontrastnom niti. Sada uvijamo naušnicu od jelke u cijev. Kad pletete 3 grane različite duljine, treba ih spojiti.

Element "bobice" iz različitih prediva izgleda vrlo impresivno. Za bobice berite 3 v / n, povežite. Prvo pletemo u sredini kruga 12 s / sn. Zatim vežemo ove petlje s / c odozgo kako bismo zatvorili petlje prethodnog retka. Ako vaš centar još nije pun, trebate nastaviti s vezanjem sve dok središnja rupa ne nestane.

Glavni element je "rozeta". Njeno pletenje započinjemo s 6 w / p, koje zatvaramo u krug. Sada će se pletenje odvijati u spiralu. Pletemo 5 v / p, a zatim spojimo s / cn u središte. Pletemo još 5 w / p i opet spajamo u sredinu s / sn. Sljedećih 5 vojnih postrojbi povezano je s / ispod prvog lanca vojnih postrojbi. Zatim ispod drugog lanca i. itd. dok ne vežete željenu veličinu u promjeru. Sada počinjete plesti ispod lukova formiranih obrnutim redoslijedom od 7 s / sn ispod svakog. Dođite u centar. Promijenite nit u kontrast i idite obrnutim redoslijedom. Vezivanje s / bn svake petlje prethodnog retka.

Pletemo ruže ne samo jedne boje, bolje je plesti košulju bez rukava u smeđim tonovima za skladnu percepciju.

Sada mi je najdraži predmet miš na mojem ramenu. Počinjemo ga plesti s 6 petlji na otvorenoj petlji (nit omotana oko prsta). Zatežemo petlju tako da u malom nosu nema praznina kod miša.
Zatim nastavljamo plesti: w / p za podizanje i 2 s / bn u svakoj petlji prethodnog reda, zatvorite red.
U sljedećem retku - 1 visoka / niska, 1 s / bn, 2 s / bn u petlji prethodnog retka. Pletemo 9 reda i započinjemo smanjivati ​​petlje obrnutim redoslijedom. Pletemo rep jednostavnim lancem a / p.

Njušku vezimo, a uši su 5 s / sn u otvorenoj petlji, koju zatežemo i zašijemo na glavu. Obavezno šivajte komad sira ispred miša!

Šivajte cvijeće na desnoj prednjoj polovici.

Zatim lijevo. Ne zaboravite dodatno ukrasiti istom pređom iz koje je pletena jakna bez rukava, jednostavnim šivanjem preko ruba.

Ipak, miš je dobar.

Kao i sama jakna bez rukava. Bit ćete šarmantan u njemu.