Neprivlačna bilježnica

Vjerojatno su mnogi u ormaru ili na polici imali neku nezanimljivu bilježnicu ili bilježnicu koju nisam želio koristiti samo zbog njihovog dosadnog izgleda. Danas želim s vama podijeliti recept o tome kako transformirati staru bilježnicu, vratiti je korisnoj i učiniti je zanimljivom.
Dakle, za ovaj eksperiment trebat će vam:
- bilo koje boje. Koristio sam svoj najdraži akvarel. Obožavam njezine nježne nijanse i "vodenastu" sliku.
- bilježnica, bilježnica ili bilo koji drugi predmet za izmjenu.
- bijeli komad papira. Mora biti čvrsto kako ne bi došlo do vode i boje.
- čaša vode.
- četkica, olovka, olovka s crnom tintom ili crnom helijskom olovkom.
- ljepilo.
- vladar.

Započinjemo označavanjem na bijelom listu. Pravokutnik koji ćemo izrezati trebao bi biti nešto manji od korica bilježnice ili vaše bilježnice.

Izrežite nacrtani pravokutnik i isprobajte ga na koricama. Zatim ga zalijepite suhim ljepilom ili PVA-om, koji vam se najviše sviđa i sada vam je pri ruci.

Sada dolazi najzanimljiviji trenutak - kreativni dio. Odlučio sam nacrtati smiješne kokoši na naslovnici. Drugi dan sam na internetu vidio sličnu sliku i bio sam vrlo uzbuđen zbog ove ideje.
Dakle, u različitim bojama ih čak možete kombinirati, napraviti okrugle mrlje. Ovo će biti tijela naših slatkih pilića.

Ostacima bilo koje boje koju ste naslikali na pilićima obojite bočnu stranu bilježnice tamo gdje se savija. Dakle, slika će biti cjelovita s bilježnicom. Zatim pomiješajte zelenu i crnu boju i nacrtajte travu i neravni okvir za našu sliku.

U principu, naš crtež je gotovo spreman. Više nam neće trebati boje. Ostaje pričekati dok se sve ne osuši i nastaviti do posljednjeg dijela transformacije. Obavezno pričekajte dok se boja ne osuši, u protivnom grudica neće pisati prema crtežu.
Kad se sve osuši, ocrtavamo obrise svojih pilića, nacrtamo im noge, kljun, oči, konjske repice i krila. Zatim, ne pokušavajući zaista ponoviti obris okvira, olovkom nacrtajte sličan uzorak na njemu.

To je sve, sada imate novu, lijepu i ne dosadnu bilježnicu. Možete ga dati prijatelju, dati ga djetetu ili zadržati za sebe. S pouzdanjem možemo reći da će biti lijepo upotrijebiti takvu bilježnicu i upisati joj samo slatke, ugodne stvari. Slično tome, možete napraviti kartice za prijatelje.